E-Commerce

Waar ligt de toegevoegde waarde van jouw webshop? Waarmee onderscheid jij je en waarom komen mensen in jouw online shop winkelen. Wij denken dat het antwoord op die vraag de basis is voor een succesvol E-Commerce platform. Heb jij een helder antwoord? Laat het ons weten, dan bouwen wij op die basis een robuust e-commerce platoform, en anders helpen we je eerst met focus te krijgen op de behoeften van jouw klanten. Best of Breed is zo’n term als het gaat over de tools die je kunt inzetten voor online succes. Wij zetten Best of Breed in als het het gaat om online specialisten. Geen full service internet bureau maar; een ervaren strateeg, een UX designer, SEO en SEA specialisten, bijvoorbeeld een Magento specialist en een fulfillment expert die samen in 1 team met jou je online shop een boost geven.

Mobiele Applicaties - Exulto

Enkele voorbeelden:

Wie is jouw klant?

Wie ben jij, wie is jouw klant en wat zijn de behoeften van jouw klant. Dat helder krijgen is waar een online strategen van Exulto energie van krijgt. POST-IT sessies, Klant interviews, en bijvoorbeeld usability testen zorgen uiteindelijk voor de optimale beleving voor jouw klanten. Heldere doelen stellen en vervolgens aan de slag met een design concept.

Start met een nieuwe webshop

Zodra je duidelijk hebt wat je wilt verkopen, wie je klant is en hoe deze centraal moet komen te staan, moet je een aantal keuzes maken. Welk Systeem, welke partners paseen het beste bij mij en wie bouwt mijn e-commerce platform op basis van de gestelde profielen en doelen. Exulto helpt daar graag bij. Kijk bijvoorbeeld hier voor een recent project waar 5 partners samen 1 webshop hebben gebouwd.

Behoefte aan maatwerk?

Werken binnen een standaard is altijd beter maar voor de optimale beleving is soms maatwerk nodig. Specialisten van Exulto bouwen de zo genaamde “Plugins” of “Extensies” zodat je e-commerce platform schoon blijft en altijd mee kan naar een volgende versie. Kijk bijvoorbeeld hier voor een recent ontwikkelde Magento extensie.

Data overzetten naar een nieuw systeem

Als je besloten hebt een ander e-commerce systeem te gaan gebruiken, dan wil je niet al je producten opnieuw gaan invoeren in de nieuwe shop. Exulto haalt onder water alle order-, product- en klant-gegevens en reviews uit je oude webshop en zorgt dat ze in de nieuwe shop op de juiste plaats terecht komen.

Start met typen en druk op Enter op te zoeken