Internetkoppelingen

Als we er op feestjes over praten dan lijkt het heel simpel maar het uitwisselen van informatie wordt complexer met de jaren. Nieuwe systemen kunnen alles, maar de oude systemen bevatten alle waardevolle informatie. Implementaties van Sharepoint, Dynamicx, Exact en Unit 4 zijn voorbeelden van de systemen waarop iedereen vertrouwt en waar we geconfronteerd worden met langdurige migraties, kostbare conversies en systeem experts met stropdassen. Consultants van Exulto doen 1 ding anders. We leven ons in, in de medewerkers, werk processen en systemen van onze klant en zoeken daarbij het beste systeem voor hen. We zorgen niet alleen voor het koppelen van systemen maar we kijken samen met de gebruikers hoe het was en hoe het wordt, zodat ze na een project direct weer de controle hebben over hun nieuwe organisatie..

internet_koppelingen_rgb_3

Enkele voorbeelden:

Online offerte

“laat hier uw gegevens achter dan bellen wij u terug voor een vrijblijvende offerte.” Liever zou je direct je klant zelf online een prijs willen laten berekenen. Al die gegevens zitten in Microsoft Dynamics of Unit4 dat je op kantoor wel hebt maar online niet.

Exulto helpt je bij het veilig ontsluiten van deze informatie naar het internet. Wat is er nodig om die scherpe prijs te tonen en hoe krijgt jouw klant die informatie tot zich om direct tot kopen over te gaan.

Order fulfillment

Koppel je webshop aan een warehouse management systeem en start met voorraad beheer, picken van orders en automatische besteladviezen. Je bespaart zo veel tijd door minder voorraad en een efficiëntere administratie.

Systemen opruimen

Als je onderneming zo’n 20 jaar bestaat, dan kan het zijn dat medewerkers in 3 systemen bijna dezelfde data moeten beheren. Zou je nu opnieuw beginnen, dan zou je al je data in 1 systeem willen beheren en kun je met die informatie ook veel meer doen.

Exulto helpt je met deze klus door eerst te inventariseren welke informatie actief gebruikt wordt, hoeveel excel lijstjes daarnaast worden gebruikt en welk systeem van nu voldoet aan de informatie behoefte van dit moment en de toekomst.

Start met typen en druk op Enter op te zoeken