Mobiele applicaties

Weet jij het verschil tussen een mobiele of responsive website, een native app voor IOS of Android? Wij weten dat precies en helpen de juiste keuze te maken door in de huid te kruipen van jouw klant. Wat willen zij van jou en waarom helpt dan een app of juist een mobiele website. Wij kicken op gadgets in smartphones als de GPS, Near Field Chip, Bluetooth en de gyroscoop en bedenken hoe we die het beste kunnen inzetten voor jouw klanten. Als we dat samen helder hebben, dan betrekken we een van onze specialist die ervaren is met het gekozen platform waardoor snel en met hoge kwaliteit ontwikkeld wordt.

exculto_icons-07

Enkele voorbeelden:

Barcode scanner

Order picken gaat in veel organisaties not op basis van een papieren pakbon. Hierdoor ontstaan soms veel pick fouten. zonder controle komen de verkeerde producten bij de klanten terecht en ontstaan voorraad verschillen. Een simpele scan app die 2 barcodes kan vergelijken helpt tijdens het picken om te controleren of de barcode op de pakbon dezelfde is als het artikel dat je hebt gepickt.

Digitale informatie verwerking

Werkt jouw buitendienst nog met pen en papier en moet op kantoor alles handmatig worden ingevoerd? Een applicatie op je tablet voorkomt niet alleen dubbel werk maar maakt standaardisatie van gegevens mogelijk.

Management Rapportages

Als informatiesystemen gekoppeld zijn, kan gezamenlijke data inzicht geven in bedrijfsprocessen. De hele dag alle belangrijke informatie bij je en direct actueel en instelbaar voor je eigen afdeling, management team of medewerker.

Start met typen en druk op Enter op te zoeken