Online innoveren

Heb jij een cool online idee waar je al een tijdje mee rondloopt? Een drone die post pakketten kan bezorgen, de mogelijkheid om zelf online in 3D kleding te ontwerpen? Of ben je ondernemer en sta je op het punt belangrijke beslissingen te nemen over online implementaties? Bij Exulto zijn we het liefst druk met dit soort ideeën doordenken. Wij geloven in “samen ontwikkelen” door het vertellen en vertalen van behoeften tussen jou, jouw klanten en ontwikkelaars zijn we in staat samen de verschillende fases van de ontwikkeling te doorlopen en jou in staat te stellen zelf het einddoel in het vizier te houden.

Innovatie is vaak erg kostbaar. Exulto werkt samen met specialisten in lage loon landen. Zij zijn expert in hun eigen vakgebied maar veel goedkoper dan Nederlanders met dezelfde expertise. Dit kan een aanzienlijke kostenbesparing opleveren waardoor een product verder kan worden doorontwikkeld.

exculto_icons-09

Enkele voorbeelden:

E-COMMERCE

Kentico, Magento, Shoppify en Woocommerce zijn allemaal e-commerce systemen waarmee je online producten en diensten kunt verkopen. Exulto vertaalt de behoefte van jouw klant naar een lijst met must haves en nice to haves waarmee jij de juiste keuze kunt maken tussen de verschillende e-commerce systemen. Elk systeem heeft zijn eigen specifieke eigenschappen. Exulto kent voor elk systeem een specialist die je snel op weg kan helpen met het ontwerp en het inrichten van je nieuwe e-commerce platform

AUGUMENTED REALITY (AR)

Soms heeft jouw product wat extra beleving nodig. Met augumented reality kun je het met een druk op de knop in de omgeving brengen van je klant om ze te helpen met beslissen. Maar AR heeft ook functionele toepassingen. Rij je een Audi, dan kijk je door je smartphone naar de motor en plotseling lichten de reservoirs van olie, water en remvloestof op om je te helpen bij het zoeken van het juiste dopje. Kun je jouw klanten ook helpen met Augmented Reality, dan kan Exulto met je meedenken en je innovatie project tot een goed einde brengen.

Start met typen en druk op Enter op te zoeken